Schoonmaken - Poetsen - Kuisen

Voor 7,20 euro per uur kan u beschikken over een betrouwbare en professionele poetshulp die uw woning grondig kuist. Door het fiscaal voordelig systeem van de dienstencheques hebt u voor de prijs van 7,20 euro per uur recht op huishoudhulp met sociaal statuut (dus geen zwartwerk en verzekerd bij eventuele schade). U kan zowel op wekelijkse als tweewekelijkse basis een huishoudhulp laten langskomen volledig naargelang uw behoefte.

Stofzuigen, afstoffen, dweilen, … Kortom kuisen in het algemeen vormen geen enkel probleem voor een professionele huishoudhulp. Deze worden door een dienstenchequebedrijf in uw regio zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden en ervaring. Samen met de poetshulp spreekt u af welke ruimtes u graag had laten kuisen en op welke manier u deze wenst te laten aanpakken. Dit kan uiteraard variëren van sessie tot sessie.

U kan een huishoudhulp laten lanskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00. De huishoudhulp dient wel in blokken van minimum 3 uur en maximum 8 uur langs te komen. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Via een contactformulier dat u kan terugvinden op deze website zal uw aanvraag voor poetshulp rechtstreeks worden doorgestuurd naar een dienstenchequebedrijf in uw regio. Een medewerker hiervan zal u contacteren om uw aanvraag af te handelen en u zo snel mogelijk te voorzien van een geschikte huishoudhulp naar uw wens.